fisweengrus
 Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Ragaini ja Caleido Patterit
 
       

PATTERIT ja LÄMMITTIMET - SÄHKÖ ja VESIKIERTOISET

       
       

Vanhan taloa kunnostus ja alkuperäisen tyylin säilyttäminen, tai kun haluat tuoda “retro-elementtejä” modernin kodin sisustukseen, Caleido-patterit ovat oiva valinta. Voit valita värin, koon ja pituuden, sekä sijoittaa sen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Pääset nauttimaan yhtä aikaa modernin patterin mukavuudesta ja perinteisestä tyylistä.

Patterilämmitys on edelleen yleisin sähkölämmitysratkaisu. Sähkölämpöpatterit luovuttavat säteilylämpöä ympäristöönsä, ja lisäksi patteri lämmittää ilman, joka kulkeutuu sen pintaa pitkin joko ulko- tai sisäpuolelta.

 

 Sähköpatterit eivät vaadi rakentamisen erikoisratkaisuja.

Patterit sijoitetaan yleensä ikkunoiden alle, missä ne parhaiten poistavat vetoa. Lämpötilaa voidaan huonekohtaisesti säätää noin 0,5 asteen tarkkuudella, jopa tarkemmin. Helpon asennettavuuden takia patterilämmitys sopii erityisen hyvin peruskorjauskohteisiin, joissa uusitaan lämmitysjärjestelmä.

Sähköpattereita voidaan käyttää kaikissa kodin tiloissa märkätilat mukaan lukien. Esimerkiksi saunan löylyhuone tarvitsee lämpöä muulloinkin kuin saunailtoina. Siksi saunaan sijoitetaan lämpöpatteri tai riittävä lattialämmitys.

Sähkölämmittimillä eli sähköpattereilla toteutettu huonekohtainen sähkölämmitys on helpporakenteinen, toimintavarma ja hankintakustannuksiltaan edullinen järjestelmä. Lämmittimet voidaan myös pienellä työllä ja edullisesti asentaa saneerauskohteisiin tai lisälämmittimiksi. Lämmittimien muita etuja ovat yksinkertainen tekniikka, korjaustyön helppous ja hyvä hyötysuhde.

 

Vesikiertoiset lämpöpatterit liitetään kiertovesilämmitysjärjestelmään.

Vesikiertoiset lämpöpatterit lämmitetään kuumalla patterin sisällä kiertävällä vedellä. Vesi kiertää erillisessä putkistossa joko kiertovesipumpun avulla tai ns. vapaakierrolla huonetilasta ja lämpöpatterista toiseen, ja viimein takaisin varaajaan. Varaajan vesi lämmitetään joko öljy-, puu, pelletti tai kaasukäyttöisellä lämpökattilalla, sähkövastuksella, kaukolämpöverkostoon, liitetyllä lämmönsiirtimellä, maalämpöpumppujärjestelmällä tai aurinkokeräimillä.

Mikäli kiertovesiputkistoon joutuu ilmaa, se kertyy putkiston korkeimpaan kohtaan, tai mahdollisesti lämpöpatteriin, joka on tällöin ilmattava, sillä muuten lämpöpatterista lämpiää vain alaosa. Putkistossa oleva ilma voi aiheuttaa myös lorisevaa ääntä.
Tämä korjataan ilmaventtiilillä.

       
                                     
    Caleido Classic patterit ja kuivaimet     Caleido Design patterit ja kuivaimet     Caleido Classic pyyhekuivaimet  
  Caleido patteri ja lämmittimet   Caleido patteri ja lämmittimet   Caleido pyyhekuivaimet  
 
Next  Katso Classic mallisto tästä linkistä.

Pyydä tarjous!
 
Next  Katso Design mallisto tästä linkistä.
 S
Pyydä tarjous!
 
Next  Katso pyyhekuivain mallisto tästä linkistä.

Pyydä tarjous!
 
 
             
             
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.