Takkamaailma®   Yritys Tuotemerkit Tuotteet Toimistopöydät Kokouspöydät Auditoriokalusteet
        Nyt myös laatukalusteita    Sivupöydät Palvelutiskit Tuolit ja Sohvat Kaapit ja Hyllyt Muu Klassikot
JMM 2011 toimistopöytä
  JMM - huippulaatua jo 120 vuotta.          
  JMM historia alkaa 1896 Valenciasta Espanjasta. Huonekaluvalmistus saa kipinän ja ensimmäinen julkinen esittely pidetään 1909. Ensimmäinen maailmansota halvaannuttaa ulkomaantoimitukset, mutta samalla kotimainen kysyntää kasvaa. Tämä on J. Martinez Medinan kasvun aikaa, tuotanto lisääntyy ja valikoima laajenee. 1930-luvulla Valencia kokee kulturellin ja taiteellisen kukoistuksen, JMM suuntaa uuteen aikakauteen ja valikoima kokee muodonmuutoksen ja uudistuu. 1940-luvulla Martinez Medina veljekset ottavat ohjat käsiin ja yritystoiminta laajenee.

JMM tarjoaa kattavan malliston kuten erilaiset pöydät, tuolit, nojatuolit, sohvat jne. Tuotteet sopivat julkiseen tilaan, kokoustilaan, hotelliin, toimistoon ja kotiin. Lisäksi löytyy säilytystilat ja "baarit". Kaikki yksityiskohdat on viimeiseen asti harkitut ja esim oheislaitteiden integroitavuuteen ja käyttöön on panostettu. Yleisesti käytetyt materiaalit esim pöydissä ja tuoleissa ovat puu, teräs, nahka ja keinonahka. JMM asiakas on yleensä laatutietoinen ja myös ymmärtää sen, että laatuun kannattaa investoida.

UUSI BLACK TONE mallisto! Parasta Martinez-Medina suunnittelua ja toteutusta 120 vuoden ajalta. BLACK TONE mallisto on tiivistelmä tätä kaikkea sekä tulevaa. Sopii myös Skandinaaviseen makuun. Materiaalien tasapaino, harkitut yksityiskohdat sekä viimeistely ovat huippuluokkaa. Eri tummat sävyt antavat arvokkuutta ja tyyliä.

BLACK TONE mallisto esittelee viimeisimmät JMM luomukset ja joka johdattaa yrityksen uuteen aikakauteen. Suunnittelijat Mario Ruiz ja Francesc Rifé yhteistyössä Pablo Gironésin kanssa, ovat mahdollistaneet kaiken tämän. Heidän saumaton yhteistyö on luonut malliston, jossa materiaalit, laatu ja design ovat jälleen vahvasti esillä.

HUOM! Kuvien yllä näkyvä "NUOLINÄPPÄIN" toimii linkkinä valmistajan kotisivulle, josta löytyy esim käytetyt materiaalit, mitat ja tekniset tiedot.
 
             
  DESIGNKLASSIKOT - harrastuksena tuolit          
  Harrastuksena keräilemme ja tarvittaessa kunnostamme designklassikko tuoleja, lähinnä nahkaisia sellaisia. Myös uudemmat tuolit kiinnostavat, jos merkki ja malli ovat tuttuja ja arvostettuja. Meille voi tarjota suomalaisten Eero Aarnion, Yrjö Kukkapuron, Eero Saarisen tuoleja. Lisäksi meitä kiinnostaa Fritz Hansen, Corbusier, Ludvig Mies van der Rohe sekä muutamat muut merkit. Jos Teiltä löytyy ylimääräisenä näiden suunnittelijoiden tuoleja, niin voitte tarjota niitä meille vapaasti. Yritämme löytää tuotteille uuden kodin, jossa näille designtuoleille löytyy käyttöä ja arvostusta.  
     
  Tuotevaikoiman kasvaessa uusilla tuotteilla, päivitämme myös tämän sivun ja tuotemerkit!  
 
            Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
            Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858, Ilkka Alatarvas
            Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: etunimi.sukunimi(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.