Takkamaailma®   Yritys Yhteystiedot Tuotteet Takuu & Ehdot Ark. & Suun. Sähkötakka
    Kamiina Kiertoilmatakka Puuliesi Teräshormi Biotakka Takkaelementti
Takkamaalima patiotuli ulkokäyttöön
        PATIOTULI - KAASULLA TOIMIVA TAKKA ULKOKÄYTTÖÖN - TERASSITAKKA  
 
Takkamaailman Patiotulella/Ulkotakalla luot viihtyisän tunnelman terassille. Se lämmittää, valaisee ja tarvittaessa siinä voi jopa valmistaa ruokaa. Skandinaavinen muotoilu ja suuret näyttävät pinnat tekevät siitä terassin "sydämen", jonka ympärillä on viihtyisää viettää viileneviä ja pimeneviä syysiltoja. Oli sitten kyseessä illanvietto perheen kanssa tai juhla ystävien kesken, niin Takkamaailman Patiotuli ei jätä ketään kylmäksi!

Patiotuli toimii kaasulla ja teho on pienemmällä rst polttimella 14,6 kW ja suuremmalla rst polttimella 20,4 kW, toki teho on säädettävissä. Itse tuote on valmistettu komposiitista ja väriltään betoninharmaa. Mikäli tuotteen harmaa väri ei miellytä, niin tuotteen voi maalata sopivalla värillä esim valkoiseksi, mustaksi jne. vain mielikuvitus on rajana! Käyttömukavuutta lisää se, että kaasupulloa voi säilyttää tuotteen "sisällä". EI kaasuletkuja pitkin lattioita ja terasseja johon voi kompastu ja loukata itsensä, puhumattakaan muista vaaratilanteista mitä ulkoiset irralliset letkut voivat aiheuttaa! Tuotteen sisällä on tilaa 5 kg ja jopa 11 kg kaasupullolle (mallikohtainen) ja vaihtaminen onnistuu kätevästi, sivussa olevan luukun kautta. Tarvittaessa kaasupullon voi laittaa myös tuotteen sivulle, mutta emme suosittele tätä turvallisuuden kannalta.

Patiotulta on helppo käyttää, jos on tottunut käyttämään kaasugrilliä, niin silloin myös Patiotulen käyttö onnistuu helposti. Sytytys nappia painamalla ja teho on portaattomasti säädettävissä. Liekinvarmistin hoitaa sammutuksen automaattisesti, kovalla tuulella tai sateella. Tuotteessa on käyttöä helpottavat suomenkieliset ohjeet (HUOM! nämä ovat pakolliset, varokaa tuotteita mistä nämä puuttuvat). Takkamaailma Patiotulet ovat CE hyväksyttyjä.

Patiotuli toimitetaan seuraavilla varusteilla: rst poltin, ohjausyksikkö, laavakivet, suojapeite, tuotekohtaisesti suojalasit ja suojakansi sekä suomenkieliset ohjeet. Lisävarusteena toimitetaan keraamiset halot.

Patiotuli merkillä "Oma Design". Takkamaailma toimittaa myös kaasupolttimia, näin asiakas voi itse räätälöidä mieleisensä Patiotulen!

HUOM! Tuotteen mukana tulee suomenkielinen ohje, tutustukaa ohjeeseen huolella. Tuotetta ei tule säilyttää ulkona pakkasessa, kosteus + vesi + pakkanen = jäätyminen, voi aiheuttaa tuotteeseen vahinkoa! Takuu ei korvaa vahinkoja, mikäli ohjetta ei ole noudatettu.

 
  Next  Katso video Habitare 2016 messut Helsingin Messukeskus      
             
             
     ProFire Patiotuli biotakka          ProFire Patiotuli - Kaasutakka L80          ProFire Patiotuli - Kaasutakka L106 NextNext   
  ProFire patiotuli biotakka    Patiotuli L80 kaasutakka ulkokäyttöön    Patiotuli L106 kaasutakka ulkokäyttöön  

ProFire Patiotuli teräksestä. 600 mm RST biopoltin suojakannella. Takan mitat KxLxS 640x990x610 mm. Biopolttimen polttoainesäiliö 3,5 litraa. Paloaika säädettävissä n 5 h. Kulutus 0,64 l/h. Teho 4,2 kW. Takan paino n 30 kg. Manuaalinen säiliön täyttö. Sisäkäyttöön tai katetulle terassille.
Hinta 290 Eur (ovh 420 Eur). Rajoitettu erä.
       
Mitat: K60xL80xS80 cm. Paino 45 kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Kaasupullon 5 kg säilytys tuotteen sisällä. Liekinvarmistin. Toimitus sis: Komposiittirungon, rst polttimen, ohjausyksiön, laavakivet, suojapeitteen, suojalasit ja suojakannen.
Hinta 590 Eur (ovh 740 Eur). Rajoitettu erä.
       
Mitat: K59xL106xS51 cm. Paino 45 kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Kaasupullon 5 kg säilytys tuotteen sisällä. Liekinvarmistin. Toimitus sis: Komposiittirungon, rst polttimen, ohjausyksiön, laavakivet, suojapeitteen, suojalasit ja suojakannen.
Hinta 690 Eur (ovh 860 Eur). Rajoitettu erä.
07
  
          ProFire Galio Patiotuli - kaasutakka Next            
  ProFire Patiotuli ulkotakka            
 
ProFire Galio patiotuli on valmistettu säänkestävästä teräksestä (corten teräs), joka patinoituu ulkona sään vaikutuksesta. Aurinko, sade ja tuuli saavat aikaan kestävän ruostepinnan. Takka toimii kaasulla, kaasupullo 5-11 kg asennetaan takan sisään huoltoluukun kautta. Mitat L120 x S50 x K65 cm. Paino 40 kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä. Liekinvarmistin. Toimitus sis: Teräsrungon, rst polttimen, ohjausyksiön.
Hinta 990 Eur sis suojakannen ja suojalasit (ovh 1490 Eur). Rajoitettu erä.
  
ProFire patiotuli biotakka sisustustakka
ProFire patiotuli biotakka sisustustakka
ProFire patiotuli biotakka sisustustakka
otuli L80
      
             
    ProFire - Kaasupoltin F600     ProFire - Kaasupoltin F900     ProFire - Kaasupoltin F560  
  Patiotuli L113 kaasupoltin ulkokäyttöön   Patiotuli L113 kaasupoltin ulkokäyttöön   Patiotuli L56 kaasupoltin ulkokäyttöön  
 
Mitat: K6xL60xS28 cm. Paino - kg, Max teho 11,7 kW. Kaasun kulutus max teholla 780 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Rst polttimen, ohjausyksiön, laavakivet, suojalasit ja suojakannen. Toimitetaan osissa.
Hinta 350 Eur (ovh 500 Eur). Rajoitettu erä.
 
Mitat poltin: K6xL90xS28 cm. Paino - kg, Max teho 14,6 kW. Kaasun kulutus max teholla 975 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Rst polttimen, ohjausyksiön, laavakivet, suojalasit ja suojakannen. Toimitetaan osissa.
Hinta 390 Eur (ovh 560 Eur). Rajoitettu erä.
 
Mitat poltin: K6xL56xS56 cm. Paino - kg, Max teho 11,7 kW. Kaasun kulutus max teholla 780 g/h. Teho portaattomasti säädettävissä.  Liekinvarmistin. Toimitus sis: Rst polttimen, ohjausyksiön, laavakivet ja rst suojakannen.
Hinta 350 Eur. Rajoitettu erä.
 
             
    Keraamiset puut 4 kpl Tumma     Keraamiset puut 8 kpl Tumma     Keraamiset puut 5 kpl Vaalea  
  Keraamiset puut kaasutakkaan   ProFire puuhalot   ProFire puuhalot  
 
Laatikossa 4 kpl suurta halkoa. Tulen kestävää keramiikkaa.
Mitat: 36x6x5,6 / 34x8x6 / 36x6x7 /29x7x6 cm
Hinta 65 Eur. Rajoitettu erä.
 
Laatikossa 8 kpl pienempää halkoa. Tulen kestävää keramiikkaa.

Hinta 50 Eur. Rajoitettu erä.
Keraamiset puut
 
Laatikossa 5 kpl suurta halkoa. Tulen kestävää keramiikkaa.
Mitat: 32x6x5,5 / 31x14x6 / 25,5x8,5x4,5 ja 2 kpl 35,5x10x6 cm.
Hinta 65 Eur.
 
             
    Keraamiset kivet 24 kpl Vaalea           
  ProFire bionestepumppu        
 
Laatikossa 24 kpl pyöreää koristekiveä. Tulen kestävää keramiikkaa. Paino 1 kg.
Hinta 30 Eur.
 
     
             
             
 
 
  Takkamaailma Petikontie 14 A 01720 VANTAA Y-tunnus: 20645279 Takkamaailma Suomen Vahvimmat
  Liike auki ti - to klo 11-17 Puh: 0400-872 858
  Liike auki myös ennalta sovittuna aikana! E-mail: ilkka.alatarvas(at)takkamaailma.fi
  © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark.